MİTSO'nun eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

​​​​​​​"ORMAN YANGINI GEÇİREN MAHALLELERE DESTEK SAĞLANACAK"

MİTSO'nun eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
  • 01 October 2021, Friday 10:26

            Milas Ticaret ve Sanayi Odasının eylül ayı meclis toplantısında Kaymakamlık, TOBB'un Kadın Girişimciler Kurulu ve MİTSO işbirliğinde orman yangını geçiren mahallelerde yeni gelir kaynakları oluşturmak için çeşitli beceri ve meslek kursları açılacağı bildirildi.

            MİTSO'nun eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel'in açtığı oturumda Genel Sekreter Vekili Zuhal Kartal tarafından okunan ağustos ayı kati mizanı, oturuma katılan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

            Oybirliği ile kabul edilen kati mizan cetveli, borç ve alacak kısımları 1 milyon 496 bin 614 TL, borç ve alacak bakiyesinin ise 412 bin 509 TL olarak onaylanmış oldu.

            Meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, son bir aylık oda faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Reşit Özer; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ile birlikte orman yangını geçiren Bozalan ve Çökertme mahallelerinde, mahalle muhtarları ve mahalle halkı ile görüşmeler yaptıklarını anlatarak "Bu mahallelerimizde yaptığımız görüşmelerde halkın temel gelir kaynağı olan zeytinliklerin yanarak yok olduğunu, arıcıların arılarını besleyebilecek yem bulmakta sıkıntı yaşadığını gördük" dedi. Reşit Özer, muhtarlardan ve halktan aldıkları istekleri TOBB'a ileteceklerini belirterek "TOBB Kadın Girişimciler Başkanımız Nurten Öztürk de hem TOBB'dan hem de kurucusu olduğu OPET'ten bölgeye yardım sağlamak için girişimlerde bulunacak. Mahalle halkına yeni gelir kaynakları oluşturmak için çeşitli beceri ve meslek kurslarının açılması için çaba gösterilecek" diye konuştu.

            MİTSO'nun eylül ayı olağan meclis toplantısında başka söz almak isteyen olmayınca oturum Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık