MİZO’dan MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO Meclis Başkanı Halis Şahin ve MİZO İkinci Başkanı Fikret Turgut ile birlikte, geçtiğimiz aylarda genel kurul sürecini tamamlayan MHP İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

MİZO’dan MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Başkan Atıcı, yeniden MHP İlçe Başkanlığına seçilen Emin Namzi Ünlüsoy’a çiçek takdim ederek, genel kurulun Milas camiasına hayırlı olmasını diledi. Başkan Atıcı, Muğla’daki genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ı da tebrik ettiğini ifade etti. 

MHP Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin bulunduğu ziyarette, Milas Ziraat Odası’nın hayırlı olsun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden MHP İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’ya, MİZO Meclis Başkanı Halis Şahin ve MİZO İkinci Başkanı Fikret Turgut’a teşekkür etti.

Milas, Muğla ve Türkiye için her zaman ortak akıl bilinciyle çalıştıklarını belirten Başkan Ünlüsoy, “Türk çiftçisi eşi benzeri olmayan bir yapıya sahiptir. Alın terini emekle birleştirerek milletimizin karnını doyuran çiftçilerimizi yürekten kutluyorum.” diyerek, Milas Ziraat Odası’nın çalışmalarını önemsediklerini ve çiftçilerin meslek odasının tecrübe ve deneyimlerine, tespitlerine değer verdiklerini söyledi.

Milas Ziraat Odası’nın devlet kurumları, sivil toplum, siyasi partilerle ve yerel yönetimlerle ortak çalışma anlayışında olduğuna dikkat çeken Başkan Atıcı, “Milas Ziraat Odamızın amacı çiftçimizin sorunlarını yetkili mercilere ileterek çözüm aramak, çiftçilik mesleğini koruyup geliştirmek, çiftçimizin menfaatlerini savunmaktır. Bu anlamda çiftçilerimize destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyareti, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık