Morbeyaz’ın tribün renkleri soldular

1984-85’li yıllarda üçüncü profesyonel ligde 17 sene mücadele eden 2000’li yıllarda düştüğü amatör futbol liglerinde üst liglere çıkabilmek için bugüne kadar yarışan ilçemizin güzide futbol takımı Mor beyaz renklerin temsilcisi Milasspor’un yıllarca içte ve dışta ki her maçında yanında olan tribünlerin vefakâr taraftarları birer birer vefat ederek Milasspor taraftarlarını üzdü.

Morbeyaz’ın tribün renkleri soldular

Milasspor’un yıllarca tribün liderliğini Amigoluğunu yapan Şeker lakaplı İbrahim Alır sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamasında; “Milasspor tribünlerinin renkleri bir bir soluyor kayboluyor” diyerek yaşanan ölümlerden dolayı üzüntüsünü dile getirdi.

Şeker İbrahim Alır’ın açıklaması şöyle;

“Şanlı tarihi mazisi olan Milasspor’umuzun tribünlerdeki sesleri olan cefakâr taraftarlarımızın tribün arkadaşlarımızı teker teker kaybediyoruz.

Baro lakaplı Ahmet Rüzgarkesen, Yılmaz Erek, Milasspor’un Taraftarlar Derneği Yöneticilerinden Alirıza Purma, Serkan Emre, Milasspor’un bir dönem malzemeciliğini yapan İbrahim Yiğit, dede lakaplı Ali Behçevan ve son olarak ta Hasan Sağlık kardeşimizi kaybettik.

Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun, ailesine sevenlerine ve Milasspor sevdalısı taraftarlarımıza başsağlığı diliyorum.

Tribünlerdeki  Milasspor sevdalısı ağabeylerimizin, kardeşlerimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken takdir yüce rabbimizin Allahın dır.

Sevdalısı olduğum Milasspor üyeliğimin yalanla dolanla silinmesi takdirini de kongrede Milas sevdalısı üyelerimizin vicdanlarına bırakıyorum.

 Milasspor sevdalılarını silmek tarihi silmektir”

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık