Ekinambarı Futbol Sahası kaderine terk edildi

Son olarak 5 yıl önce köyler arası futbol turnuvasına ev sahipliği yapan ve yüzlerce sporcunun spor yaptığı Ekinambarı Mahallesi’nin futbol sahası şimdilerde hayvanların otlağı oldu.

Ekinambarı Futbol Sahası kaderine terk edildi

Bünyesinden 2 milli futbolcunun çıktığı Ekinambarı Mahallesi futbol sahasının son durumu sporu seven herkesin üzülmesine neden oluyor.

Milas’a en yakın mahallelerimizden biri olan Ekinambar’ının futbolu seven gençleri, gazetemize yaptıkları açıklamada; “Sahamızın son durumu hepimizi derinden üzüyor. Birlikte spor yaptığımız, futbol oynadığımız, köy futbol turnuvalarına ev sahipliği yapan futbol sahamızın bir an önce Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ya da Milas yerel yöneticilerimizce ele alınarak eski futbola elverişli görselliğine kavuşturulmasını istiyoruz” dediler.

“İlçemiz Milas’ta bile gençlerin spor yapmak futbol oynamak için elverişli sahaların olmaması ya da çok az olması nedeniyle Ekinambarı futbol sahasının yeniden bakımın yapılıp futbola kavuşturulmasıyla Milas’ta ki spor kulüplerinin de bu sahadan yararlanabilecektir” diyen Köygücü Futbol Takımı’nın sporcuları, “Sahamızı geri istiyoruz” dediler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık