Böyle olur sporcuların düğünü

“Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi sonsuza dek sürdürmeye karar verdik” diyen voleybol sporcusu Büşra Şahin ile Mert Nevzat Güneş’in düğün töreni spor camiasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Böyle olur sporcuların düğünü

İlçemiz sporcusu, Türkiye Sultanlar Ligi Voleybol Takımı oyuncusu Milas Belediyespor Voleybol Takımı’nın alt yapısından yetişen 24 yaşında ki Büşra Şahin, hayatını kendisi gibi bir voleybol sporcusu olan ve Efeler Ligi’nde forma giyen Mert Nevzat Güneş ile birleştirdi.

Milas Sakarya ilk ve ortaokulu Müdürü İbrahim Şahin ve öğretmen eşi Emine Şahin’in kızı olan sporcumuz Büşra Şahin’in düğün törenine her iki ailenin yakın dostları ve sporcu çiftimizin takım arkadaşları katılarak, Şahin ve Güneş Ailesi’ni yalnız bırakmadı.

3 Temmuz Cumartesi günü Milas Hisar Garden Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleşen düğün törenine Milas Belediyesi ve Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Av Muhammet Tokat, kulübün idarecileri, antrenör ve sporcuları ile her iki ailenin yakınları akrabaları ve arkadaşları da katılarak Büşra ve Mert’in en güzel gününde yanlarında oldular.

Milas Yörük Obaları Derneği Halk Oyunları Ekibi’nin de özel bir gösterisiyle devam eden düğün, kına töreni ile sona erdi.

 Gazetemiz adına sporcumuz Büşra’ya ve eşi sporcu Mert’e yeni yaşamlarında ve spor hayatlarında başarılar diliyor ve genç çiftimizi kutluyoruz.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık