Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan basın açıklaması:

“1. YILIMIZI DOLDURDUK, CUMHURİYETİN 2. YÜZYILI’NA GÜVENLE YÜRÜYORUZ”

Muğla CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan basın açıklaması:
  • 09 February 2021, Tuesday 10:19

CHP Muğla İl Yönetim Kurulu, göreve başlamalarının 1. Yıldönümü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Adem Zeybekoğlu imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

“Muğla Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu olarak göreve gelmemizin 1. yılındayız. 1 yıllık süreçte partimizin 37. Kurultayı’nda kabul ettiği, İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’nde, Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırma görevini Muğla’da kökleştirmek, örgütlemek için elimizden geleni yaptık. Bunu daha çok gençleşerek, kadınlara daha çok yer vererek yapmaya çalıştık. Vatandaşlarımıza eşitlik, özgürlük ve adalet getiren bir iktidara giden yolu her geçen gün büyük bir azimle döşediğimize inanıyoruz.
AKP İktidarı her gün çürümekte, kendi çürürken ülke kaynaklarını da çarçur etmektedir. Vatandaşın payına ise sadece yoksulluk ve zulüm düşmektedir. AKP İktidarı üretmeyen, savurgan, liyakatsiz, yandaşları koruyan ve dışa bağımlı bir politika izlemektedir. Vatandaşlarımızın pandemi ile katmerlenen ekonomik kriz altında ezilmesinin esas nedeni budur.
Güçlü ve müreffeh bir Türkiye yaratmanın yolu, Cumhuriyetin kuruluş ilkelerine bağlı, kuvvetler ayrılığına dayalı demokratik, laik, sosyal hukuk devleti esaslarına sarılmaktan geçiyor. Tek güvencemiz ve umudumuz yine halkımızın azim ve kararlılığıdır.
Muğla CHP İl Yönetim Kurulu ilk yılında olduğu gibi, bundan sonra da bu azim ve kararlığı büyütmek için çabalayacaktır.
Saygılarımızla.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis