Çiçek satan iş yerlerine '14 Şubat' muafiyeti

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nın "Çiçek Satışı Yapan İş Yerleri" konulu ek genelgesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Çiçek satan iş yerlerine '14 Şubat' muafiyeti
  • 09 February 2021, Tuesday 9:51

“Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağında bazı işletmelere Sevgililer Günü dolayısı ile muafiyet getirildi. Market, bakkal, manav gibi yerlerin dışında çiçekçiler için yeni karar alındı.

Milas Esnaf ve Sanatkarla Odası’nın ‘Çiçek satışı yapan esnaflarımızın dikkatine!’ başlıklı duyuru yayımladı. İşte, genelgenin detayları;

Hafta sonlarını da kapsayan 56 saatlik kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması devam ediyor. İçişleri Bakanlığı, Sevgililer Günü’nü de kapsayan gelecek hafta sonunda uygulanacak yasaklar için ek genelge yayınladı.

Çiçek satan iş yerlerine sokağa çıkma kısıtlamasında ‘14 Şubat’ muafiyeti getirildi.

“Çiçek Satışı Yapan İş Yerleri” konulu ek genelge, 14 Şubat dolayısıyla talepte yaşanacak yoğunluk göz önünde bulundurularak hazırlandı.

Genelgeye göre çiçek satışı yapan iş yerleri, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 12 Şubat Cuma günü 20.00-00.00 saatlerinde evlere servis, 13-14 Şubat Cumartesi ve Pazar günlerinde 10.00-17.00 saatlerinde iş yerinden ve evlere servis, 10.00-00.00 saatlerinde ise sadece evlere servis şeklinde hizmet verebilecek.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık