Muğla Eczacı Odası’ndan 8 Mart Etkinliği

​​​​​​​Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programı gerçekleştirildi. Programa odaya bağlı tüm ilçelerindeki kadın üyeler başta olmak üzere Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Muğla Eczacı Odası’ndan 8 Mart Etkinliği
  • 06 March 2024, Wednesday 14:15

Etkinlik kapsamında Yatağan Bozüyük’te bulunan Pınarbaşı mesire alanında yapılan kahvaltının ardından Stratonikeia Antik Kenti, Lagina Antik Kenti ve Bozüyük Kültür Evi gezildi.  Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Korkmaz, katılımcılara ve antik kent kazılarında çalışan kadınlara karanfil dağıttı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yapan Korkmaz, “Kadınlar, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsurudur. Aile ortamında fertlerin refahı için yorulmadan çalışan kadın, Kurtuluş Savaşında ve Cumhuriyetin kurulmasında cephe gerisinin büyük kahramanları olmuşlardır. Yeni nesillerin yetişmesinde kadınlarımızın annelik vasfı ile üstlendikleri sorumluluk, geleceğimizin inşasında onların ne kadar hayati öneme sahip olduklarını göstermektedir.

Ülkemizde, her alanda başta mesleğimiz eczacılık olmak üzere başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır. Yaşamı boyunca birçok güçlüğe katlanan ve büyük sorumluluklar üstlenen kadınların toplumsal yaşama etkin biçimde katılmaları, Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük hedefleri arasındadır.

Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan ve bunları hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor. İyi eğlenceler diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık