Muğla Jandarması 23 Nisan’da çocuklara bayram coşkusu yaşattı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ula İlçesi Turgut İlkokulunda eğitim ve öğretim gören öğrenciler Muğla İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Ayrıca, Bayram nedeniyle Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye limanlarındaki Sahil Güvenlik Botları da çocukların ziyaretine açıldı.

Muğla Jandarması 23 Nisan’da çocuklara bayram coşkusu yaşattı

Limanlarda demirli olan Sahil Güvenlik Botlarını çocukları ile birlikte ziyaret eden vatandaşlar gemi hakkında askeri personelden bilgi aldı. Sahil Güvenlik botunu ziyaret eden çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.
Çocuklara yönelik yüz boyama etkinlikleri ile renklendirilen ziyaretlerde aileleriyle birlikte gemileri ziyaret eden çocuklara yap boz pazıl ve Türk Bayrağı hediye edildi.

İl Jandarma Komutanlığına gelen çocukları ise bahçede karşılayan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir program düzenlendiğini belirtti. 

Çocuklar; İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen etkinlikler çerçevesinde helikopter ve ekip araçlarına bindiler, İHA uçurdular. Arama Kurtarma köpeği Safar ve İz takip köpeği berak ile yakından ilgilendiler. Ayrıca çocuklara jandarmanın görev esnasında kullandığı araç ve gereçler tanıtıldı.

Daha sonra Muğla Müzesini ziyaret eden çocuklar müzede bulunan tarihi eserler hakkında Müze Müdürü ve yetkililerden bilgi aldı. Müzedeki etkinlik kapsamında çocuklarla bir araya gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı çocukların bayram sevincine ve coşkusuna ortak oldu.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Muğla Valisi Orhan Tavlı çocuklara çeşitli hediyeler ve Türk Bayrağı takdim etti.

Jandarma ekipleri etkinlikte çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak çocukların keyifli ve eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı

Editör: Tülay SÜKÜN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık