Muğla Okçuları Attığını Vuruyor!..

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı geçtiğimiz hafta sonu Antalya 100.yıl Okçuluk Tesislerinde yapılan Makaralı Yay Bayan Yıldızlar Kategorisi’nde Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.

Muğla Okçuları Attığını Vuruyor!..

Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Türkiye Gençlik Kupasına Genç Erkeklerde 2 sporcu, genç ķızlarda ise 7 sporcu ile katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuları, Makaralı Yay Yıldız Kızlarda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya, genç kızlarda ise Türkiye İkinciliği elde ederek gümüş madalya kazandılar.

Aynı yarışmalarda Milli Takım seçmelerinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımından Emircan Haney milli takım barajını geçen tek sporcu olarak Dünya Şampiyonasına gitmeyi garantiledi.

Emircan Haney yarışmalarda gençler kategorisinde birinci, yıldız gençler kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya elde etmiş oldu.

Antalya'da yapılan okçuluk müsabakalarında elde ettikleri başarılar ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı sporcuları, Temmuz ayında Ordu'da yapılacak 2.ayak yarışmalarında mücadele edecekler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık