Muğla Optisyen-Gözlükçüler Odası genel kurula gidiyor

Kısa bir sure önce Muğla’da Oda olarak örgütlenmesini tamamlayan optisyen ve gözlükçüler, kurucu Yönetim Kurulu tarafından yönetiliyordu. 13.Bölge Muğla Optisyen-Gözlükçüler Odası, ilk genel kurullarını yaparak, yeni yönetimlerini seçecekler. Genel Kurul 14-15 Mart günlerinde Menteşe’deki Egehan Otel’de yapılacak. 

Muğla Optisyen-Gözlükçüler Odası genel kurula gidiyor

İlçemizi temsilen Odanın kurucu yönetiminde yer alan Levent Akyer, “ilk genel kurulumuzu yaparak, seçimle yeni yönetimimizi seçeceğiz. Genel Kurulumuzu 14-15 Mart günlerinde Muğla’da yapacağız. Çoğunluk sağlanamazsa 21-22 Martta aynı gündemle, çoğunluk şartı aranmaksızın toplantımızı gerçekleştireceğiz. Ancak çoğunluk sağlanacağını düşünüyoruz. İlk kez Oda bünyesinde örgütlenmekten dolayı sevinçliyiz. Böylece mesleğimize gerekli disiplini de sağlamış olacağız. Aynı Eczacı Odası gibi kanuna tabiyiz. Önümüzdeki süreçte Sosyal Güvenlik Kurumu ödenekleri ve mesleğimizin eczacılar gibi toplumda daha saygın bir meslek gruu olması için oda olarak, birlik genel merkezimiz ile birlikte çalışacağız. Seçimin mesleğimize, Muğlamıza, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Akyer, “tekrar yönetime aday olacak mısınız?” sorumuz üzerine, “Kurucu Oda Başkanımız Hakan İnan başanlığında Muğla’ya hizmet vermeye devam etmek istiyoruz” dedi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık