Muğla Temsilcisi Milas Gençlikspor

2018-2019 Muğla U15 Liginde sezon sonu A grubunda grup şampiyonu olan ilçemiz temsilcisi Milas Gençlikspor, Muğla temsilcisi olma Play Off maçlarında da başarılı oldu. İlk müsabakasında Yeni Milasspor’u 2-1’le geçen Milas Gençlikspor, ikinci karşılaşmasında da Ortaca Belediyespor 15 takımını 6-1 yenerek, Play Off maçlarının tamamlanmasına bir hafta kala Muğla Şampiyonu olarak, bölge müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

Muğla Temsilcisi Milas Gençlikspor

Antrenörlüğü Ali Akın Çilek, Çağrı Arıkan ve Güray Fedakâr’ın yaptığı Milas Gençlikspor, geçtiğimiz hafta sonu Kötekli Stadyumu’nda rakibi Ortaca Belediyespor’u farklı yenerek Muğla’nın bu gruptaki ilk temsilcisi oldu.

2 takımın Muğla temsilcisi olarak Türkiye Şampiyonasına gideceği U15 grubunda, Muğla temsilcisi olacak ikinci takımın kim olacağı sorusu bu hafta sonu Cumartesi günü oynanacak olan Yeni Milasspor U15, Ortaca Belediyespor U15 takımları arasında oynanacak Play Off karşılaşması sonrasında belli olacak.

İlçemizi bu ligde temsil eden, antrenörlüğünü Mustafa İçöz’ün yaptığı Yeni Milasspor, geçtiğimiz hafta sonu Yerkesik Stadyumu’nda Marmaris Gençlikspor U15 takımını 3-0 yenerek Muğla temsilciliği yolunda büyük bir avantaj eldeetti.

U15 Play Off Maç Sonuçları

Milas Gençlikspor:6 Ortaca Belediyespor:1

Yeni Milasspor:3 Marmaris Gençlikspor:0

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık