Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Ticaret Borsası’ndan Zeytinyağ Fabrikacılarına Çağrı

“PİRİNA, KARASU VE CEZAİ MÜEYYİDELER TOPLANTISINA BEKLİYORUZ”

Muğla Ticaret Borsası’ndan Zeytinyağ Fabrikacılarına Çağrı
  • 26 February 2020, Wednesday 9:48

Muğla Ticaret Borsası, bir açıklama yaparak, ilimizin en önemli gelir kaynaklarından zeytinyağı üretimindeki pirina ve karasu problemi ile kurumlarca uygulanan cezai müeyyideler konusunun ilgililerle birlikte konuşulacağı toplantıya, ilçemizdeki tüm zeytinyağı fabrika sahiplerini davet etti.
Muğla Ticaret Odası Başkanı Hurşit Öztürk ve Meclis Başkanı Uğur Özen imzasıyla yayınlanan çağrıda, bu sorunları tanımlayarak resmi ilgililerine aktarmak ve çözüm önerileri sunmak amacıyla 27 Şubat 2020 Perşembe günü saat 13:45’de Muğla, Menteşe’de bulunan Muğla Ticaret Borsası Hizmet binasında bir toplantı düzenleneceğini duyurdular.
Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin katılımıyla gerçekleşecek olan toplantıda, yapılacak sunumlardan sonra katılımcılarla ilgililer arasında soru-cevap bölümüyle, konunun ele alınacağı bildirildi.
Toplantıda Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, “yapılan denetimler, kesilen idari para cezalları ve işletmelerin yasal olarak uyması gereken kurallar”, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, “Zeytin ve Zeytinyağı üretimine dönük kırsal kalkınma desteklemeleri” konusunda sunum yapacaklar. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi de birer sunum yapacak. Daha sonra da katılımcılarla yetkililer soru-cevap bölümüyle, çözüm yollarını görüşecekler.


 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis