Muğla Valisi Esengül Civelek’in İlköğretim Haftası Mesajı

Muğla Valisi Esengül Civelek, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle, bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

Muğla Valisi Esengül Civelek’in  İlköğretim Haftası Mesajı
  • 07 September 2019, Saturday 11:55

“Bugün, yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın sevincini ve heyecanını beraberce yaşıyoruz. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının; milletimiz ve devletimiz için hayırlı olmasını, öğrenci ve velilerimize başarı ve mutluluklar getirmesini diliyorum.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmanın en önemli unsuru eğitimdir. Geleceğimiz, geleceğimizin güvencesi, umudu, sevgili gençlerimize; kaliteli, nitelikli eğitimi huzurlu ve güvenli bir ortamda sunmak, sağlıklı, mutlu, kendilerine, ailelerine ve ülkemize yararlı birey olarak yetiştirmek; diğer yandan da çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve birikimlerle donatarak onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak hepimizin görevidir. Güçlü Türkiye hedeflerine ulaşmak ve geleceğin güçlü Türkiye’sini oluşturmak için bu görev ve sorumluluğu en iyi şekilde, duyarlılıkla ve titizlikle yerine getirmeliyiz.

Muğla; eğitim seviyesi yüksek, derslik başına düşen öğrenci sayısı, öğretmen başına düşen öğrenci sayısı ile Türkiye ortalamasının üzerinde olan ve eğitimi ile ünlü bir kenttir. Bütün bu olumlu tablonun oluşmasında en başta öğrencilerimizin, velilerimizin, özveriyle görev yapan öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin çok büyük emeği vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilimiz ve ülkemize başarılar getirmesini, hayırlı olmasını temenni ediyorum.”                                                                                                        

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık