Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Mesajı

​​​​​​​“Milli Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 82’inci yıl dönümünde minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz.     

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletine duyduğu sonsuz güvenle çıktığı zorlu yolda elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın takdirini kazanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliği, mücadelesi Aziz milletimizin bekasını temin etmenin yanı sıra dünyanın mazlum milletlerine de ilham kaynağı olmuştur. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, O’nun “en büyük eserim” dediği ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis