Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, her yıl 18-24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

“Geçmiş ile bugün arasında köprü olan, tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle geleceğimize ışık tutan yaşlılarımız, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hafızamızdır.

Yaşlılarımıza saygı Türk kültürünün vazgeçilmez bir özelliğidir. Sadece aile büyüklerine değil çevremizdeki yaşlı insanlara da gereken hürmeti göstermemiz gerekmektedir.

Yaşlı insanlarımızın itibar, güven ve huzur içinde yaşam sürmeleri için sağlanan her türlü imkân, ömrünün büyük bir kısmını ülkesine hizmetle geçirmiş büyüklerimize duyduğumuz minnetin ifadesidir. 
Bizleri bu günlere getiren ve yarınlarımızın şekillenmesinde bizlere yol gösteren yaşlılarımızın, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri için elimizden gelen her şeyi yapmalı, Toplumumuzun rehberleri olan büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil, yılın her gününde hatırlayarak, yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmeli, onları daima sevgiyle, saygıyla, hürmet ve muhabbetle karşılamalıyız. Onları, tecrübelerinden faydalanacak birer rehber ve evimizin huzur kaynağı olarak görmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasını kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık