Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü yayınladığı mesajda şunları belirtti:

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
  • 24 November 2021, Wednesday 9:14

“Millet Mekteplerinin açıldığı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği bu anlamlı günde hayatını mesleğine adamış tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen ve bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar seçkin ve saygın bir meslektir. Toplumumuzda öğretmenlik mesleği onurlu ve kutsal bir meslek olarak büyük saygı görmekte, bu durum öğretmenlerimize önemli görev ve sorumluluk yüklemektedir.

Cumhuriyetimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin aklın ve bilimin rehberliğinde her alanda en iyi şekilde yetişmesi, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihini iyi bilen, sorumluluk sahibi, çalışkan, kendine güvenen, mutlu bireyler olarak yetiştirilmesi eğitimin mimarları olan öğretmenlerimiz sayesinde mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi ve görevi başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyor, ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden sevgili öğretmenlerimizin bir kez daha “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutluyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık