Muğla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Coşkusu

​​​​​​​29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl dönümünde gündüz düzenlenen törenlerdeki coşku, akşam Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Ayşe Tavlı Hanımefendi’nin Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda verdiği Cumhuriyet Resepsiyonunda da devam etti.

Muğla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Coşkusu
  • 01 November 2021, Monday 10:25

Vali Orhan Tavlı ve Ayşe Tavlı Hanımefendi’nin katılan konukları tek tek kapıda karşılamasıyla başlayan Cumhuriyet Resepsiyonu, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından sunulan müzik dinletisinin eşliğinde devam etti. 

Cumhuriyetin 98. Yıldönümü anısına Valilik tarafından hazırlanan kısa video gösterisinin ardından Vali Orhan Tavlı konuklara hitap ederek Cumhuriyetin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan Aziz Şehitlerimizi saygıyla, rahmetle, minnetle yâd ederek katılımcıların Cumhuriyet Bayramını kutladı. Muğla Milletvekilleri, Büyükşehir ve Menteşe Belediye Başkanları, siyasi parti yöneticileri, Garnizon Komutanı ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile halktan kişilerin de katıldığı resepsiyonda 98. Yıl pastası kesildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık