Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla’da 3 önemli spor organizasyonu

​​​​​​​Masa Tenisi- Yüzme- Kriket Müsabakaları

Muğla’da 3 önemli spor organizasyonu

2020-2021 Spor sezonunda ilimiz Muğla 3 önemli spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapıyor.

Masa Tenisi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Suzan Özbek Türkiye 2.Ligi 1. Etap müsabakaları 13-15 Kasım tarihleri arasında Menteşe Spor Salonunda oynandı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın katılımıyla 13 Kasım Cuma günü başlayan Masa Tenisi karşılaşmalarında erkeklerde 17 kadınlarda 16 takım mücadele ediyorlar.

Türkiye’nin farklı illerinden 33 takım 105 sporcunun mücadele edeceği turnuvada ilimiz Muğla’yı Erkeklerde Bodved Masatenisi.com kadınlarda Muğla Büyükşehir Belediyespor takımları temsil ediyorlar.

Müsabakaları Menteşe Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı ile birlikte takip eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman basın mensuplarına yaptığı açıklamada “İlimizin böylesine önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmasından büyük gurur duyuyoruz. Pandemi sürecinde aldığımız her türlü sağlık kurallarına harfiyen uyarak gerçekleştirilen spor etkinlikleri ilimizin adını en iyi şekilde duyurmaktadır. Modern spor tesislerimizde Covit 19 tedbirlerini alarak Masa Tenisi Turnuvasına ev sahipliği yapıyoruz.

Bu turnuva ile birlikte 14-18 Kasım tarihlerinde Ortaca ve Dalaman ilçelerimizde Türkiye Kriket Şampiyonasına da ev sahipliği yapmanın sevincini yaşayacağız. Yine ilimizde Türkiye Yüzme Federasyonunun bir faaliyeti olan 13+ Yaş Yüzme Yarışları 14-15 Kasım tarihleri arasında Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek ve 53 sporcu bu şampiyonada yarışacaktır.

Tüm bu spor organizasyonları ilimiz Muğla’nın bir spor şehri olduğunu göstermektedir.

İlimizde yapılan tüm spor organizasyonlarına katılan spor kulüplerine ve sporculara yarışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Kriket Şampiyonası

14-18 Kasım tarihleri arasında Ortaca ve Dalaman’da düzenlenen Büyük Kadın ve Erkekler Açık Alan Kriket Türkiye Şampiyonası Dalman Şehir Stadyumunda ve Ortaca Ahmet Ateş Stadyumunda oynanmaya başlandı.

Şampiyonaya Erkeklerde İstanbul Zafer Spor Kulübü, İstanbul Kriket Spor Kulübü, Afyon İl Karması, Ankara Rize Çay Spor Kulübü, Amasya İl Karması, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kocaeli Gebze Spor Kulübü, Malatya İl Karması

Kadınlarda ise Amasya İl Karması, Ankara Dünya Çocuk Dostu Spor Kulübü, Keçiören Bağlum Spor Kulübü, Kocaeli Gebze Spor Kulübü, Afyon İl Karması Spor Takımı katılıyor.

Antrenör, hakem ve 15’er sporcudan oluşan takımlarla birlikte 250 kişilik bir spor organizasyonu olan Kriket Şampiyonası sonrasında Dünya ve Avrupa Kriket Şampiyonlarında yarışacak takımlarda belli olacak. Ayrıca Kadın ve Erkeklerde Dünya ve Avrupa Kriket Şampiyonalarında Türk Milli Takımında yer alacak sporcularda şampiyona sonrasında belirlenecek.

 Yüzme

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organizasyonu yapılan ve Muğla il temsilciliği faaliyeti arasında yer alan 13+ Yaş Grubu Yüzme Yarışları da 14-15 Kasım tarihleri arasında Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda yapıldı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis