MİLAS’IN EFELERİ SEVİNDİRMEDİ

​​​​​​​Manisa Jeopark Kula Belediyespor:3 Milas Belediyespor:0

MİLAS’IN EFELERİ SEVİNDİRMEDİ

Voleybol Büyük Erkekler Birinci Ligi’ndeki temsilcimiz Milas Belediyespor Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynadığı altıncı hafta lig maçında, rakibi Jeopark Kula Belediyespor’a 3-0 yenilerek taraftarlarını üzdü.

Ligin yenilgisiz tek takımı olarak Ankara’ya giden Milas’ın Efeleri, rakibi Jeopark Kula Belediyespor karşısında maça iyi başladı. İlk setin ilk sayısını alarak oyuna başlayan ilçemiz temsilcisi, genç bir kadroyla sahaya çıkan Manisa takımı karşısında ilk sette iyi mücadele etti. Sette bir ara 7 sayı öne geçen temsilcimiz bu farklı koruyamadı ve ilk seti ev sahibi takım uzatmalarda 28-26 aldı. Maçın ikinci seti yine başa baş geçti; her iki takım da bu sette bol bol servis atışı kaçırdılar. Temsilcimiz bu sette net 6-7 servis atışından yararlanamadı.

Çekişmeli geçen ikinci seti de ev sahibi takım Kula Belediyespor 25-22 aldı ve skoru 2-0 yaptı.

Maçın üçüncü setinde de yine ilk setteki gibi müthiş bir mücadele vardı ve bu mücadeleden de galip çıkan takım Manisa oldu. Seti 26-24 alan Jeopark Kula Belediyespor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılırken ilçemiz temsilcisi aldığı bu yenilgiyle yenilmezlik unvanını da kaybetti ve haftayı puansız kapattı.

Aldığı bu yenilgiye rağmen haftayı 15 puanla yine lider olarak kapatan Milas’ın Efeleri 22 Kasım Pazar günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Kayseri Melikgazi Belediyespor ile karşılaşacak.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık