Yeni Milasspor “Ali Dedesini” kaybetti

​​​​​​​Yıllardır Yeni Milasspor’u tribünlerden takip eden iç ve dış saha demeden yağmur çamur her lig maçına giden Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Üyelerinden “Dede” Lakaplı Ali Bahçavan geçirdiği kalp krizi sonucu 52 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Yeni Milasspor “Ali Dedesini” kaybetti

Mor Beyaz Yeni Milasspor’un fanatik takipçilerinden biri olan Ali Bahçavan’ın zamansız vefatı taraftarı olduğu Yeni Milasspor Camiası ve Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneğince üzüntüyle karşılandı.

Yeni Milasspor’un renkli kişiliklerinden biri olan Ali Bahçıvan Milas Belediyesi çalışanıydı ve geçen sene emekli olmuştu.

En Vefalı Taraftarımızı Kaybettik

Yeni Milasspor Camiasına, Sevdamsın Taraftarlar Derneği Üyelerine ve Ali Bahçıvan’ın ailesine başsağlığı dileyen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, Ali Bahçıvan’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Yeni Milasspor en vefalı taraftarlarından birini kaybetti” dedi.

Amigo Şeker Üzüntüsünü Aktardı

 Yeni Milasspor Futbol Takımı Amigosu “Şeker” İbrahim Alır, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Üyesi ve Yeni Milasspor Taraftarı DEDE Lakaplı Ali Bahçava’nın vefatından dolayı gazetemize yaptığı açıklamada “Yeni Milasspor en sevdalı taraftarlarından birini kaybetti hepimiz üzgün” dedi.

 Şeker Amigo, Ali Dede gibi taraftarların artık tribünlerde yer almadığını vurgulayarak, Yeni Milasspor’un her maçında yanımızda olmaya çalışırdı diyerek Ailesine ve Yeni Milasspor Camiasına başsağlığı dileklerini iletti.

Mekânı Cennet Olsun

Yeni Milasspor’a ve Sevdamsın Yeni Milasspor Kulübüne Gazetemiz adına Ali Bahçavan’ın kaybından dolayı başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık