Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla’da ‘Güçlü Gazeteci, Özgür Medya’ eğitimi

​​​​​​​Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC), Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) işbirliğiyle yürütülen ‘Güçlü Gazeteci, Özgür Medya’ programı kapsamında düzenlenen eğitime ev sahipliği yapacak.

Muğla’da ‘Güçlü Gazeteci, Özgür Medya’ eğitimi
  • 04 October 2021, Monday 10:25

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin organizasyonunda 9 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Muğla Menteşe’deki Demircioğlu Otel’de başlayacak olan 1 günlük eğitime, Muğla ve ilçelerinde basın mesleği görevini sürdüren basın mensupları katılacak.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, AB Proje Koordinatörü Semih Aksoy ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’un açılış konuşmalarıyla başlayacak eğitimde, “İfade Özgürlüğü ve Gazetecilerin Hakları, Mobil Araçlarla Görüntülü Habercilik, Yeni Nesil Medya Yayıncılığı, Medyada Nefret söylemi ve Barış Gazeteciliği’ başlıkları, konusunun uzmanları tarafından uygulamalı olarak katılımcılara aktarılacak.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut,  Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) işbirliğiyle yürütülen eğitim çalışmalarına Muğla Gazeteciler Cemiyeti olarak ikinci kez ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Komşu İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile paydaş çalışmalar içinde olmayı önemsediklerini ve buna benzer bir eğitim çalışmasını önceki yıllarda da başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akbulut, içinde bulundukları yeni medya döneminde bu tür eğitimlerin önem arz ettiğine işaret etti.

Başkan Akbulut, “Güçlü Gazeteci, Özgür Medya konulu eğitimde mesleğimizi yakından ilgilendiren konu başlıkları, konusunun uzmanları tarafından ele alınacak ve uygulamalı olarak meslektaşlarımıza aktarılacak. Böylesi bir eğitsel organizasyona işbirliği içinde olmaktan ve ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim.” diye konuştu.

 

 

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis