Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla’da Koronavirüs bilgilendirme toplantısı yapıldı

Çin'de başlayıp kısa sürede tüm dünyaya yayılan salgın hastalık Yeni Tip Coronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında alınan ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Muğla’da Koronavirüs bilgilendirme toplantısı yapıldı

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Vali Yardımcıları Fethi Özdemir ve Mehmet Suphi Olcay, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Sağlık Müdürü İskender Gencer ve tüm Kamu Kurum Amirleri katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Daire Başkanı Dr. Eriş Akça tarafından Coronavirüs enfeksiyonunun etkeni, kuluçka süresi, bulaşma yolları, alınması gereken önlemler, kişisel korunma yolları, toplumsal hijyen önlemleri ve kurumlar arası işbirliğinin önemi hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Toplantıda ayrıca virüsün yayılmasını önlemek amacıyla Sağlık Bakanlığının uyarıları ve önerilerinin takip edilerek uygulanmasının önem taşıdığı ve ilgili kurumlar ve birimler tarafından gerekli tüm tedbirin alınarak konunun takip edildiği belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis