Muğla’da sevinç, Fethiye ve Bodrum’da üzüntü var

​​​​​​​Muğlaspor deplasmanda kazandı : 1-3

Muğla’da sevinç, Fethiye ve Bodrum’da üzüntü var

Muğla’yı Türkiye Ziraat Kupasında temsil eden ilimiz takımlarından Bodrum A.Ş ve Fethiyespor üçüncü tur karşılaşmalarında rakiplerine yenilerek kupaya veda ederlerken Muğlaspor deplasmanda Türkiye Birinci Futbol Ligi Takımı Yılport Samsunspor’u 3-1 yenerek dördüncü tura adını yazdırdı.

 Samsunda oynanan kupa maçın ilk yarısını İbrahim Can Köse’nin attığı 2 golle 2-1 önde kapatan ilimiz takımı Muğlaspor maçın ikinci yarısında da Mehmet Yeniler’in golü ile 3-1 öne geçti ve maç bu skorla bitti.

Muğlaspor Ziraat Kupası dördüncü tur eleme karşılaşmasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

Bodrumspor A.Ş Penaltılarla Elendi

Maçın sonucu Bodrumspor:2 Niğdespor:2

Geçtiğimiz hafta içinde oynanan Türkiye Ziraat Kupası Üçüncü tur karşılaşmalarında Bodrum Şehir Stadyumunda Niğde Anadolu Futbol Kulübünü ağırlayan Bodrumspor A.Ş., iyi başladığı maçın sonunu iyi getiremedi.

90 dakikası 1-1 biten maçın uzatma dakikalarında her iki takım da birer gol bulunca maçın skoru 2-2 oldu ve bir üst tura çıkan takımı belirleme işi penaltı atışlarına kaldı.

Bodrumspor A.Ş:9 Niğdespor:10

Bodrum Şehir Stadyumunda 2-2 lik sonuçla biten kupa maçında dördüncü tura çıkan takımı penaltılar belirledi. Penaltı atışları sonrasında ilimiz takımı Bodruspor A.Ş rakibine 10-9 yenilerek kupaya üçüncü turda veda etti.

Fethiyespor Deplasmanda Kaybetti

Altınordu:2 Fethiyespor:1

İzmir’de oynanan Ziraat Kupası üçüncü tur eleme maçında ilimiz takımı Fethiyespor Altınordu’ya 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

 Karşılaşmanın ilk golünü dakika 39’da Turgay An ile atan Fethiyespor 1-0 maçta öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı. Ev sahibi takım Altınordu dakika 50 ve 59’da bulduğu gollerle maçı 2-1 kazanarak bir üst tura çıkarken Fethiyespor’da kupaya veda etti.

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık