Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğlaspor’a başarılar dilediler

ASKF YÖNETİMİ KAMPTA

Muğlaspor’a başarılar dilediler

İkinci lig Play Off yolunda 20-28 Temmuz tarihlerinde Antalya’da Somaspor ile karşılaşacak olan ilimiz üçüncü lig takımı Muğlaspor’u kamp yaptığı yerde ziyaret eden Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF Temsilcileri, Muğlasporlu futbolculara antrenman sonrasında baklava armağan ederek Play Off maçında başarı dileklerini ilettiler.

Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, Spor Birimi Sorumlusu Mustafa Yandık ve Ali Karakaya tarafından gerçekleştirilen ziyaret sonrasında antrenman bitiminde futbolculara yönelik bir konuşma yapan Başkan Mehmet Top, “Play Off yolunda Muğla olarak sizlere güveniyoruz ve Antalya’da ikinci lig bileti alarak bizleri sevindirmenizi bekliyoruz” diyerek, futbolculara baklava ikram ettiler ve başarı dileklerini ilettiler.

Rakip Somaspor

Türkiye Üçüncü Lig üçüncü grupta yer alan ve lig sıralamasında beşinci sırada yer alan Muğlaspor, kendi liginin ikincisi Somaspor ile önemli bir eleme karşılaşması oynayacak.

Üçüncü lig üçüncü grupta mücadele eden ilimiz takımı 20-28 Temmuz’da Antalya’da ilk maçında Somaspor ile karşılaşacak. Maçı galibiyetle bitirmesi halinde Nevşehir Belediyespor- Pazarspor maçının galibi ile bir kez daha karşılaşacak olan ilimiz takımı Muğlaspor, bu maçtan da galibiyetle ayrıldığı takdirde, gelecek sezon ikinci ligde yer alacak…

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis