Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve yakınlarına tekne gezisi...

19 Eylül Pazartesi günü kutlanmaya başlanacak olan Gaziler Günü münasebeti ile, Boğaziçi Mahallesinde gazi ve yakınlarına Mandalya körfezinde gezi turu ve eğlencesi düzenlendi.

Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve yakınlarına tekne gezisi...
  • 16 September 2022, Friday 16:55

7 yıl önce o günkü muhtar İbrahim Köksal'ın başlattığı ve gelenek haline gelen etkinliği bu yıl Boğaziçi Muhtarı Ferhat Karakoyun ve tekne sahibi MHP Milas Belediye Meclis Üyesi Sinan Erbey düzenledi.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Jandarma Komutanı Binbaşı Seyhan Doğan ve Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş'in katıldığı törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrasında, plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinliği başlatan önceki muhtar İbrahim Köksal ile mevcut Muhtar Ferhat Karakoyun'a teşekkür plaketleri verilirken, evlatları Şehit olan iki aile temsilcisine de Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban tarafından. Gurur ve teşekkür belgesi takdim edildi

Törenden sonra; Kaymakam Mustafa Ünver Böke'nin de katıldığı gezi teknesi, coşku ve alkışlar arasında koylarda gezinti yapmak üzere denize açıldı.

Tören sonrasında Milas Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ateş, Boğaziçi Güzelleştirme ve Koruma Derneği yönetim kurulu ile köyde kurulmuş olan dernek kütüphanesinde, derneğin ve köyün sorunları ile ilgili sohbete katılarak bilgi aldı.

Editör: Nuran Uras
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık