Muharrem İnce adaylıktan çekildi

​​​​​​​Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce "seçimden çekileceği" iddialarının ardından bugün Ankara'da bir basın toplantısı düzenledi.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi

Rahatsızlığı nedeniyle arayanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan İnce, "40 yıldır mücadele ediyorum Kul hakkı yememeye özen gösterdim. Doğru varsa iktidar, muhalefet demeden sahip çıktım. Son 45 günde gördüklerimi son 45 senede görmedim. Sahte dekontlar, jipler, olmayan bacanaklar, görüntüler.. Ve bunu FETÖ'cüler yapıyor" dedi.

İnce," Böylesine bir iftira furyasını hiçbir siyasetçi görmedi. 45 gündür itibar suikastı yapılıyor, saldırılıyor. Alıyorlar bir porno sitesinden yayınlıyorlar. Emniyet bulmuyor. Benim böyle bir görüntüm yok, bu iftira, alenen iftira. Türkiye Cumhuriyeti Devleti benim itibarımı koruyamamıştır" ifadesini kullandı.

'Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum'

İnce şöyle devam etti:

"Memleket Partisi Türkiye'nin geleceği için önemlidir. Mutlaka o Meclis'te olmalıdır. Neden söyleyeyim; Atatürkçülerin o mecliste olması lazım. Türkiye'nin sigortası Memleket Partisi'dir. Mutlaka o Meclis'te olmalıdır. Kim saldırırsa saldırsın. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Bir kanal açmaya çalıştım. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçim sabahı bütün suçu bize atacaklar. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık