Muhtarlar Derneği’nden Başkan Gezgin’e teşekkür ziyareti

Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve yönetimi, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i makamında ziyaret ederek, muhtarlara verdiği katkıdan ötürü teşekkür etti. 

Muhtarlar Derneği’nden Başkan Gezgin’e teşekkür ziyareti

Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i makamında ziyaret etti.  Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney’in de bulunduğu ziyarette derneğin çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, muhtarların karşılaştıkları her sıkıntıda çözüm odaklı girişimlerde bulunduklarını söyledi. 
Süt üreticilerine hizmette bulunan Milas Süt Birliği yönetimini başarılı çalışmalarından ve yatırımlarından dolayı tebrik eden Başkan Çoban, Milas’ta STK’lar arasındaki güçlü birlikteliğin sürmesi temennisinde bulundu. 
Başkan Çoban, ardından Muhtarlar Günü’nde çekilen bir fotoğrafı günün anısı olarak Başkan Gezgin’e takdim ederek, muhtarlara olan katkısından ötürü teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gezgin, kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlar arasında köprü görevi gören muhtarların sorun ve taleplerin giderilmesinde büyük önem taşıdığını ve Milas Süt Birliği olarak muhtarlarla ve diğer STK’lar ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık