Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Müsabakanın hakemi büyük sahada elinden geldiğince iyi maç yönetti

Muğla Mahalli Ligi U14 Ligi Play-Off müsabakalarında, grup şampiyonlarının tarafsız sahada oynadıkları karşılaşmalar mahalli ligde dikkatle takip edilmektedir.

Müsabakanın hakemi büyük sahada elinden geldiğince iyi maç yönetti

Geçtiğimiz Salı Günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Yatağan Sportif U14 takımı ile Bodrum Pedesa U14 takımları arasında oynanan Play-Off müsabakasını yöneten Muğla Bölgesinin yetenekli genç hakemlerinden Bora Arda Bozdağ, büyük sahada tek başına yönettiği güzel müsabaka sonrasında çevresindeki büyükleri tarafından tebrik edildi. Aynı müsabakada sahada  sağlık mensubu olarak görev yapan Muğla futbolunun tanınmış spor adamlarından Nadir Tölecik gazetemize genç hakem için şunları söyledi;

“Televizyonların naklen verdiği, 4 hakemin yönettiği müsabakalarda bile ciddi hatalar yapılırken U14 Play_Off müsabakasını tek başına yöneten genç hakem kardeşimiz Arda Bora, hata yapmamak için sahada çok koşarak, bu müsabakayı bence çok iyi yönetti. Koca sahada tek maç yöneten her hakem kardeşlerimize tribünden destek verilmesini temenni ediyorum. Genç kardeşimizin yönettiği müsabakayı çok beğendiğim. Bundan sonra yöneteceği müsabakalarda çok başarılı olmasını bekliyorum.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık