Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Mustafa Akar, Bakkallar Odası’na talip oldu

2018 yılındaki genel kurulda mevcut başkan Özay Sabancı’nın yönetiminde olan Mustafa Akar, 25 Ocak Salı günü yapılması planlanan Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’na, mor listeyle aday oldu. Akar’ın listesindeki 3 kişi, Başkan Özay Sabancı’nın 2018’deki yönetiminden ayrılarak seçime girecek.

Mustafa Akar, Bakkallar Odası’na talip oldu
  • 19 January 2022, Wednesday 14:17

Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası, 25 Ocak Salı günü genel kurula gidiyor. Saat 10.00’da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılması planlanan olağan genel kurulunda ilk adaylığını açıklayan isim mevcut başkan Özay Sabancı olmuştu.

Mevcut başkan Özay Sabancı’nın 2018 yılındaki genel kurulunda yönetim kuruluna giren Mustafa Akar ve 3 arkadaşı, 16. Olağan Genel Kurulu’na aday oldu. ‘Ben değil biz’ prensibiyle odayı yönetmeye talip olduklarını açıklayan Mustafa Akar, “Bakkalların sorunu çözümsüz değildir” diyerek mor listeyle adaylığını açıkladı.

Akar, “Oluşturduğumuz mor listede yer alan arkadaşlarımızla değişim için genel kurulda yönetime talibiz. Öncelikle kurulacak sistem ile üyelerimize destek olmak amacıyla ilk yıl aidat tarafımızca ödenecek. Oda kayıt ve faaliyet belgesi taleplerinde üyelerimizin borç durumu gözetilmeden belge takdim edilecek. Üyelerimizin iş yerlerinde oluşabilecek doğal afetlere (hırsızlık, yangın, sel, deprem vb.) karşı üyelerimize tam destek sunacağız. Borçlu olan odamızın ekonomisi güçlenene kadar masrafları azaltarak tasarruf edeceğiz. Direkt kaynağından poşet temin ederek, üyelerimize kârsız poşet temin edeceğiz. Mahalle aralarında ekmek satışının önüne geçmek için kurumlarla birlikte hareket edilecek. Elektrik dağıtım şirketiyle görüşerek üyelerimiz için indirimli elektrik talebinde bulunacağız. Fatura altı indirimler için firmalarla hızlı bir şekilde görüşerek üyelerimizin aynı şartlarda indirim alması sağlanacak. Üye kart sistemi oluşturularak sorunlara hızlı çözüm olanağı sağlanacak. Üyemizin hukuki sorunlarında Odamızın sözleşmeli avukatı ile her türlü hukuksal sorunları danışılabilecek bir alan oluşturulacak. İşyeri açmak için ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlanacak. Whatsapp iletişim ağı üzerinden her zaman gündemden, değişen zam oranlarından ve kredilerden üyelerimize bilgi verilecek. Üyelerimizin işlerini artırmak adına ücretsiz ‘satışı artırmanın yolları’ hakkında seminerler verilecek. Üyeler arası eşitlik ilkesiyle birlikte yöneteceğiz. Birlikte başaracağız. Üyelerimizin zor günlerinde yanlarında olmak için fon kuracağız. İhtiyaç halinde bu fondan destek sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Akar’ın başkanlığını üstlendiği mor liste şu isimlerden oluştu:

Yönetim kurulu: Neşet Pırnaz, Ömür Paskal, Mustafa Yıldırım, Baykal Çetin, Devrim Esen, Ercan Özkaya.

Denetim Kurulu: Zeliha Demir, Emre Gül, Ayşe Barbaros.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık