Müzikseverler, Milas Musiki Derneği gecesinde buluştular

​​​​​​​Milas Musiki Derneği gecesi 24 Eylül Cuma akşamı Milas Mylasa 48 Resturant’ta yapıldı.

Müzikseverler, Milas Musiki Derneği gecesinde buluştular
  • 27 September 2021, Monday 11:12

Milaslı müzikseverleri buluşturan gecede TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz güzel şarkılarıyla geceyi renklendirdi. Bestekâr TRT Keman Sanatçısı Talat Er’in kemanıyla eşlik ettiği sanatçı Ayşe Ekiz’in şarkılarına, geceye katılan konuklar da eşlik ettiler.

Gecenin sunuculuğunu Filiz Oğuzhan yaptı ve açılış konuşmasıyla Milas Türk Musiki Derneği’nin kuruluşu ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Geceye katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yaptığı konuşmasında Milas Musiki Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, ‘müzik insanları birbirine yakınlaştıran en güzel yollardan biridir’ dedi. Başkan Tokat,

Milas Musiki Derneği’nin gecesine katılan tüm katılımcılara ve geceyi tertipleyen, gecede sahne alan tüm sanatçılara teşekkür etti.

Milas Musiki Derneği’nin moral birlik ve beraberlik gecesi, ülkemizin değerli saz üstatlarının eşlik ettiği dernek Başkanı Fuat Turan ve üyelerinin bazılarının şarkılarıyla sürdü ve son olarak TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz sahne aldı.

Gecenin sonunda Keman Sanatçısı Bestekâr Talat Er’e ve TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz’e Milas Belediye Başkanı adına Cemil Zeybek ve Musiki Derneği adına da Dernek Başkanı Fuat Turan teşekkür plaketlerini takdim ettiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık