Net skor, net galibiyet.. İşte Milas Belediyespor

Milas Belediyespor: 3 Tofaşspor: 0

Net skor, net galibiyet.. İşte Milas Belediyespor

Maçın Hakemleri: Turgut Uzun çakmak, Biray Karaca, Güney Öncü, Filiz Kın, Olgun Akdoğan, Ufuk Coşkun

Gözlemeci: Ümit Zafer Dokucu

Milas Belediyespor: Mehmet Ali Doğan, Hakan Kemerli, Ali Özdemir, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Kaan Kar, Celil Yavuz, Görkem Yazgan, Burak Enes Aktürk, Muhammet Furkan Bayındır, Oğuzhan Tarakçı, Akay Çalık, Mertcan Akın

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Antrenör: Sefa Koşar

Analiz Antrenörü: Tugay Uçak

Bursa Tofaşspor: Kadir Akyıldız, İhsan Parıltan, Emre Makinacı, Kubilay Balcı, Kadir Bircan, Güray Arabacı, Suat Alender, Talha Nurullah Metin, Deha Bozkan, Recep Akbayrak

Teknik Sorumlu: Ünal Akgünel

Antrenör: Yaşar Mehmet Şen

Kaplanların Günü

Milas Belediyespor:3 Tofaşspor:0

Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nin ikinci yarı maçlarının ikincisinde, Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde ağırladığı Tofaşspor’u güzel bir oyun sonrası 3-0 yenen ilçemiz takımı Milas Belediyespor, haftayı 3 puan ve galibiyetle kapatarak yeni yıla güzel bir başlangıç yaptı.

Hafta içi maçı olmasına rağmen oldukça kalabalık bir taraftar grubu karşısında sahaya çıkan Milas Belediyespor, maçın ilk setinde teknik molaya 12-3 önde girdi. Savunmada dikkatli, hücumda etkili bir oyun sergileyen ekibimiz seti 25-11 alarak skoru 1-0 yaptı.

Maçın ikini setinde etkili oyunu sürdüren takımımızda her oynayan oyuncu görevlerini en iyi şekilde yaptılar. İkinci sette toparlanan, ortama ve sahaya alışan konuk takım Tofaş aldığı sayılarla bir ara sette durumu 8-8 yaptı ancak Belediyespor’un baskılı oyunu sonrasında teknik molaya Belediyespor 12-10 önde girdi.

Seti 25-21 alan Milas Belediyespor maçta 2-0 öne geçti.

Maçın üçüncü setinde yine üstün oynayan taraf Belediyespor oldu ve seti 25-17 alarak skoru 3-0 yaptı.

Tofaşspor’dan çok daha fazla bir takım olduğunu gösteren ilçemiz takımı, geçen haftaki Bursa Büyükşehir Belediyespor yenilgisini de bu aldığı galibiyetle unutturarak ligin en iyi takımı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Ligin ilk yarısının en iyi takımı seçilen Milas Belediyespor, 15 Ocak’ta Muğla’da yapılacak olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ödül töreninde en iyi takım ödülünü alacak.

Maç sonunda kulüp başkanı Muhammet Tokat sahaya gelerek, tüm sporcuları galibiyet ve iyi oyun için tek tek kutladı. Yeni Milasspor Amigosu Şeker İbrahim Alır ve bazı Yeni Milasspor’lu taraftarlarda maçı izleyerek, Milas Belediyespor’a destek oldular.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık