O kalabalığın nasıl oluştuğu ortaya çıktı

AKP kaynaklarına göre 7 bin, polis kayıtlarından bilgi edindiklerini belirten bazı gazetecilere göre 5 bin kişinin katıldığı iddia edilen AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın mitingindeki kalabalığın nasıl oluştuğunu İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun sosyal medya hesabından paylaştı. Ergun’un paylaşımına göre başta YK Enerji olmak üzere şirketler ve kamu personeli, müdür baskısıyla Binali Yıldırım’ın mitingine götürülmüş.

O kalabalığın nasıl oluştuğu ortaya çıktı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP’nin Binali Yıldırım mitingindeki katılımların nasıl oluştuğunu ortaya çıkardı.

AKP kaynaklarının 7 bin dediği, polis kayıtlarından bilgi edindiklerini belirten bazı gazetecilerin 5 bin dediği, bizzat izleyen bizim ise 1000 kişi civarında dediğimiz miting, 19 Temmuz Salı günü gerçekleştirilmişti.

İYİ Partili Ergun, YK Enerji’ye ait olduğu tahmin edilen bir Whatsapp grubundaki mesajı kamuoyuyla paylaştı. Mesajda, “Milas’a gelecek olan Binali Yıldırım’la görüşmek, kömür konusundaki sıkıntılarımızı aktarmak, bu konuda destek almak ve sesimizi duyurabilmek için Milas mitingine gideceğiz.” ifadeleri yer alıyor.

 YILDIRIM’IN MİTİNGİ MESAİYİ UZATTI

Mesajda ayrıca, “Binali Yıldırım’ın mitingine gitmeyen gündüz vardiyası personelin mesailerinin saat 16’da bitmesi gerekirken, gece vardiyası personelinin mitingten dönene kadar devam edeceği” belirtildi. YK Enerji, Yıldırım’ın mitingine personel ailelerinin de katılabilmesi için iki araç tahsis etti.

SADECE YK ENERJİ DEĞİL..

Mitinge sadece YK enerji işçiler ve aileleri değil, bölgemizdeki pek çok fabrika ve işletmeden de çalışanlar, servis araçlarıyla mitinge katılmak için Milas Atapark’a getirildiler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık