Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ODA BAŞKANLARINDAN TOBB BAŞKANINA DİLEKÇE: "ZEYTİNYAĞINDA TAĞŞİŞİ ENGELLEMEK İÇİN  ÜLKE ÇAPINDA BİR KAMPANYA BAŞLATILSIN"

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında Milas'ta oda ve borsa başkanlarıyla yaptığı istişare toplantısında bazı oda ve borsa başkanları ortak imzalı bir dilekçe vererek, zeytinyağında tağşişli (hileli) zeytinyağı satışının engellenmesi için ülke çapında bir kampanya başlatılmasını talep etti.

ODA BAŞKANLARINDAN TOBB BAŞKANINA DİLEKÇE:

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Muğla TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Fethiye TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkanı Uğur Özen, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Söke Ticaret :Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, İMEAK Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit tarafından TOBB Başkanına ortak imzalı bir dilekçe verilerek zeytinyağında tağşişin engellenmesi için bir kampanya başlatılmasını istediler. 
Bazı Oda ve Borsa başkanlarının verdikleri dilekçede şu ifadelere yer verildi:
"Biz aşağıda imzası olan Oda ve Borsalar zeytinyağında tağşiş (hile) yapılmasını engellemek üzere ülke çapında bir kampanya başlatmak üzere ortak karar almış bulunmaktayız.
Zeytinyağında hile yaparak sahte zeytinyağı üretmek bir suçtur ve bu durum gerek insan sağlığını tehlikeye atmakta, gerekse sektörde haksız kazanca yol açmaktadır.
Bu tarz sahtekarlığı yapanlar, satışına aracılık edenler ve hatta bilinçli olarak kullanarak topluma gıda sunan işletmeler en ağır biçimde cezalandırılmalıdır"
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık