Oda Orkestrası’ndan Atatürk’ü Anma Konseri…

ÖNDER Haber / Mustafa KARATAŞ

Oda Orkestrası’ndan Atatürk’ü Anma Konseri…
  • 12 November 2018, Monday 6:18

Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası tarafından 9 Kasım 2018 Cuma akşamı Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80’nci yıldönümü nedeniyle anma konseri verildi.

Akşam saat 20.00’de başlayan konser, Orkestra Şefi Münif Akalın tarafından yönetildi. Orkestra Şefi Akalın, Atatürk’ün ölüm yıldönümünde O’nun bıraktığı Cumhuriyet’e ve değerlerine sahip çıkılmasının önemini bir kez daha hatırlatarak konsere gelenlere hoş geldiniz dedi.

2015 yılında kurulan ve birçok etkinlikte İl merkezi ve İlçelerde konser veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası bu kez ilçemize, Ulu Önder Atatürk’ün 80’nci ölüm yıldönümü anma programı kapsamında geldi. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yaklaşık 1.5 saat süren konserde orkestra, klasik müzik ve Türkçe eserler sundular. Her eserden sonra dinleyiciden yoğun alkış alan orkestra, seslendirdiği 10’ncu Yıl Marşı ile salondaki coşkuyu doruğa çıkardı.

Konser etkinliğine katılan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar, programın sonunda sahneye çıkarak Orkestra Şefi Münif Akalın’ı tebrik ederek çiçek takdim etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık