Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Oğlunun iyi bir kaleci olması için uğraş veriyor

​​​​​​​Milas’ın yetiştirdiği ünlü ses sanatçısı merhum Nazmi Yükselen’in torunu Nazmi Yükselen, oğlu Egehan Yükselen’in çok kaliteli kaleci olması için özel olarak çalıştırıyor.

Oğlunun iyi bir kaleci olması için uğraş veriyor

Gençlik yıllarında birçok amatör küme takımlarında forma giyen Nazmi Yükselen, oğlu Egehan hakkında şunları söyledi; “An itibariyle Milas Erginspor alt yapı takımında kaleci Antrenörü olarak görev yapmaktayım. Türkiye’nin tanınmış ses sanatçılarından biri olan dedem Nazmi Yükselen, ölmeden önce Egehan’ın kaleci olmasını istediği için oğlumu kendim çalıştırıyorum. Milas Erginspor U16 takımında kaleci antrenörü olarak görev yapıyorum. Yıllara dayalı tecrübelerimi genç kalecilere aktarmak istiyorum. Milas Erginspor alt yapısında çok yetenekli kaleciler bulunuyor. Kaleci kardeşlerimizin çok iyi olmaları için takımın teknik direktörü Oğuz Yetkin, hocamızla gece gündüz hizmet veriyoruz.

Çeşitli nedenler yüzünden üç yıldan beri mahalli lige katılmayan Erginspor bu sezon mahalli alt yapı liginde oynayacakları güzel futbolla beğeni ile takip edilecek. İleriki yıllarda Milas Ergin Spor Kulübü’nden elit kaleciler yetiştirmek asli görevimiz olacaktır.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis