Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Öğrenciler için ağaç kesen muhtara hapis cezası

Milas’ın Kıyıkışlacık Mahallesi Muhtarı Halis Şahin, öğrencilerin ısınması için mezarlıktaki kuruyan ağacı kesti. Büyükşehir Belediyesi’nin rutin kontrolleri sonrası ortaya çıkan konu mahkemeye taşındı. Mahkeme Muhtar Şahin’e 5 aylık hapis cezası verdi, hüküm para cezasına çevrildi.

Öğrenciler için ağaç kesen muhtara hapis cezası
  • 01 June 2022, Wednesday 9:26

Kıyıkışlacık Mahalle Muhtarı Halis Şahin, okuldaki odunların bitmesi, kömürlerin de ıslanması nedeniyle 2020 yılında mahallede bulunan mezarlıktaki kurumuş bir ağacı kesti. Muhtar Şahin odunları parçalayarak okula teslim etti. 

Günlük yaşamına devam eden Şahin’in hayatı, olaydan bir yıl sonra rutin kontroller için bölgeye gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü personelinin mahalleye gelmesiyle değişti. Personelin tutanakla kayıt altına aldığı olayda Büyükşehir, Muhtar Şahin’e ağaca zarar verdiği için dava açtı.

Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan davada Muhtar Halis Şahin’e 5 aylık hapis cezası verildi. Mahkeme, Şahin’e verilen hapis cezasını para cezasına çevirdi. Muhtar Şahin şimdi karara itiraz etmeye hazırlanıyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık