Öğretmenler Günü Bisikletle Oryantiring Yarışması

​​​​​​​Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri, Bisiklet ile Oryantiring yarışması Muğla Kışla Parkı’nda yapıldı.

Öğretmenler Günü Bisikletle Oryantiring Yarışması

Covit 19 tedbirleri kapsamında yapılan yarışlar açık alanda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak tamamlandı.

Yapılan yarışlara, yarışı organize eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Eğitim Uzmanı olan ve aynı zamanda Oryantiring 2. Kademe antrenörü Muhammet Say ile Menteşe İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve 6 hakem olmak üzere 4 farklı kategoride 30 sporcu katıldı.

Sporcuların bisikletleri ile sırayla çıkış yaptıktan sonra belirlenen hedefleri bulup işaretleme yaparak en ez sürede en fazla puan yaparak oluşturulan sıralama ile dereceye gire sporculara madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından verildi.

Bisiklet Oryantiring 24 Kasım Öğretmenler Günü yarışlarına katılan tüm sporculara teşekkür eden ve kazanan sporcuları kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, pandemi döneminde açık alanda yapılacak en güzel spor etkinliği yarışlarından biri olan Bisikletle Oryantiring yarışlarının çok sevildiğini ve katılımın fazla olmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

 Yarışlarda Derece Yapan Sporcular

 16 Yaş Grubu

1.Said Berke Ozan 2. Hakan Atakan 3. Arda Evkuran

18 Yaş Grubu

1.Selman Abdülselam 2. Melih Aydöner 3. Mümin Raşit

 20 Yaş Grubu

1.Erdinç Kılınç 2.Yunus Emre Çörekçi 3. Eren Günay

35 Yaş Grubu

1.Mehmet Bilgeç

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık