Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Oğullarının her maçına giderek tribünden destek veriyorlar

Milas’ın yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan biri olan Milas Gençlikspor’lu futbolcu Bedirhan Tuna’yı annesi Cemile Tuna, babası Milas’ın genç iş adamlarından Orhan Tuna hiçbir maçında yalnız bırakmıyor.

Oğullarının her maçına giderek tribünden destek veriyorlar

Milas’ta ve deplasmanlarda her hafta sonları oğlu Bedirhan Tuna’yı takip eden babası İş İnsanı Orhan Tuna yaptığı açıklamada gazetemize şu bilgileri verdi;

“Bedirhan henüz 8 yaşında iken o yıllarda yeni kurulan Milas Belediyespor alt yapı takımında yer almaya başladı. Milas Belediye Spor Kulübü’nün futbol branşını kapatmasının ardından oğlum Bedirhan Yeni Milasspor alt yapısında futbola devam etti. Bedirhan mor-beyazlı forma altında oynadığı futbolla dikkat çekerek, Denizlispor alt yapı takımına transfer oldu. Üç yıl Denizlispor alt yapı takımında yer aldıktan sonra Muğla Spor alt yapısına transfer oldu. Yeşil Beyazlı takımda iki sezon yer aldıktan sonra Yeni Milasspor amatör takımına transfer oldu.

Herkesin bildiği üzere Bedirhan’ın görev yaptığı her maçını eşim ile birlikte yerinde takip ediyoruz. Futbolu çok seven bir aile olarak oğlumuzun her maçını da bundan sonra izlemeye devam edeceğiz. 2022-2023 sezonunda Bedirhan’ın Milas Gençlikspor takımı forması altında çok başarılı olacağına, sayısız gollere imza atacağına inanıyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis