Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Oğuz hoca sporcularına baklava ikramında bulundu

​​​​​​​Bu sezon Muğla Mahalli Ligi’ne U16 ve U18 takımlarıyla katılacak olan Milas Erginspor Kulübü Teknik Sorumlusu Oğuz Yetkin antrenman sonrasında sahada yorulan sporcularına baklava ikramında bulundu.

Oğuz hoca sporcularına baklava ikramında bulundu
  • 02 September 2022, Friday 11:46

Çalıştırdığı Erginspor kulübü alt yapı takımlarında forma giyen sporcuları tarafından çok sevilen Oğuz Yetkin, çalışmalar hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Milas Erginspor takımında forma giyen her sporcumun disiplinli çalışma şevkinden çok memnunum. 2 aydan beri Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yaptığımız çalışmalar çok iyi geçiyor.  Pandemi nedeniyle üç yıldan beri katılamadığımız mahalli ligde bu sezon iyi müsabakalar sergileyerek adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Ekim ayı başında başlayacak mahalli lig öncesi bazı günler günde iki kez çalışmalar yaparak hazırlanıyoruz. Takımımızda yer alacak olan sporcularımın performansları çok iyi. Yeni Milasspor U18 takımıyla yaptığımız hazırlık maçında sporcularımızın gösterdiği çaba beni çok mutlu etti. 2022-2023 sezonunda oynayacağımız güzel futbolla adımızdan söz ettirmek istiyoruz. U16 liginde yer alacak olan takımımızda yer alan sporcularımızın hepsine sıfır lisans yapılacak. Sporcularıma güveniyorum.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis