Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Okul Sporları İçin Toplanıyorlar

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında Milas’ta yapılacak olan okul sporlarının çalışma takvimi için Milas’ta ki tüm beden eğitimi öğretmenleri bugün Saat 10.00 Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda bir araya geliyorlar.

Okul Sporları İçin Toplanıyorlar
  • 21 October 2019, Monday 9:29

Milas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin de katılacakları okul sporları toplantısında bu sezon için yapılacak spor takvimi ile ilgili gündem belirlenecek.
Okul sporlarında başarısını son dönemlerde arttıran ilçemiz Milas’ta yeni sezonda sporun her kategorisinde yine sportif yarışmalar yapılmaya devam edilecek.
Milas’ta ki çeşitli okullarda çalışan Beden Eğitimi Öğretmenlerinin aktif çalışmaları sonrasında okul sporlarında başarı çıtasını arttıran ilçemiz Milas bölgesel ve ulusal spor müsabakalarına sporcu göndermeye de yeni sezonda da devam edecek.
 Spor Salonunun Yapılması bekleniyor
Milas Kapalı Spor Salonun biran önce yıkılarak yeni çehresiyle ve modern görünümüyle okul sporları ile kulüp maçlarına açılmasını bekleyen ilçemiz Milas’taki spor kulüpleri ve sporcular Spor Salonun en kısa zamanda sporun hizmetinde olmasını istiyorlar.
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis