Okullararası Taekwando Şampiyonası, 15 ilin katılımıyla Uşak’ta yapıldı

​​​​​​​Türkiye’de Orta okullar arası  Taekwando  Grup yarı final müsabakaları  19-20-21-Mart  Tarihleri arasında Uşak ili Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Okullararası Taekwando Şampiyonası, 15 ilin katılımıyla Uşak’ta yapıldı

15 ilin katıldığı taekwando  müsabakalarında  47 Kg .’da Muğla Milas  Sakarya Orta Okulu 7. Sınıf öğrencisi Gözde Gözüküçük,  çok güçlü rakipleri arasında üç gün süren çekişmeli yarışmalar sonrasında  Altın Madalya kazandı

Muğla İli Milas İlçesi Efe Milasspor Kulübü sporcusu olan  Gözde  Gözüküçük, elde ettiği büyük başarı sonrasında gazetemize şunları söyledi:

“Babamın Antrenörlüğünü  yaptığı Milas Efe Milasspor Kulübü’nden yarışmalara katıldım. Çok çalışmamın karşılığını altın amadalya alarak  verdim. Altın madalya almamda beni çalıştıran Mehmet Gözüküçük hocamın büyük katkıları oldu. Aynı zamanda Babam da olan Mehmet Gözüküçük’e teşekkür ediyorum.”

Yüzlerce sporcu arasında 47 kg’da altın madalya alan Gözde  Gözüküçük’ün babası, Milas Efe  Milasspor  Kulübü  Başkanı ve  kulübün hocası  Mehmet Gözüküçük de, “Kızımın altın madalya alması Muğlamız için gurur verici. Bizlerin turnuvalara katılmamızda katkıları olan Muğla Taekwando İl  Temsilcisi Uğur Göktaş  hocama, ayrıca bu turnuvada katkıları olan Emine İpek, Sedat  Ekemen ve Fehmi Ünlü hocalarıma teşekkür ediyorum. 6-18 Nisan 2022 tarihlerinde  Sivas  ilinde  yapılacak turnuvada yarışacak olan Gözde Gözüküçük ile Azra Karakaş  isimli sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Milas Önder Gazetesi olarak Milas’a  altın madalya getiren Gözde Gözüküçük isimli  kardeşimizi tebrik ediyor, bundan sonraki  yarışmalarında da başarılar diliyoruz.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık