“Okulum temiz” başvuru toplantısı yapıldı

​​​​​​​Kovid - 19 ve bulaşıcı hastalıklarla ilgili okullarda yapılacak olan çalışmalar ve okulum temiz başvurucu süreci bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

“Okulum temiz” başvuru toplantısı yapıldı

Düzenlenen toplantıya Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Türker Yurtsever, Coşkun Demir, Mahir Kuzu, okul- kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Hasan Onur okullarda alınacak olan tedbirler, okulum temiz başvuru süreci, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol çalışmalarının yapılması, Kovid 19 ile ilgili okul ve kurumlarda risk değerlendirmesinin nasıl yapılması gerektiği, dezenfeksiyon ve temizlik planlamaları konularına değindi.

Sonrasında Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal destekleme ve yetiştirme kurslarının başlatılması için gerekli iş ve işlemlerin yapılması gerektiğini, okul ve kurumların Milli Eğitim Bakanlığımızın yayınlamış olduğu Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu doğrultusunda, gerekli hijyen koşullarını sağlayan okullarımıza 'Okulum Temiz Belgesi' verileceğini belirtti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık