Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Önder uyarmıştı! Köpekler motosikletli sürücüye saldırdı

Milas’ın Erdal Çerçi Caddesi üzerinde gerçekleşen trafik kazasında iddiaya göre başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan motosiklet sürücüsü, kaçmaya çalışırken bir servis aracına çarptı. Kazadan bir yıl önce Milas Önder Gazetesi ‘Kulekent Site sakinleri çok dertli!’ başlığıyla mahalle sakinlerinin endişelerini dile getirmişti. 

Önder uyarmıştı! Köpekler motosikletli sürücüye saldırdı

Milas’ın Aydınlıkevler Mahallesi Erdal Çerci Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada 48 ACS 81 plakalı motosiklet sürücüsü E.K., seyir halindeyken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Saldırıyla panikleyen motosiklet sürücüsü, hareket halindeki 48 S 3950 plakalı servis aracına çarptı. 
Çarpışmanın etkisiyle yaralanan motosiklet sürücüsü, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin yapılmasının ardından Milas 75.Yıl Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi altına alındı.
Kazadan yaklaşık bir sene önce Önder Gazetesi’ne ulaşan mahalle sakinleri, sokak köpekleri nedeniyle kimi zaman can ve mal güvenliklerinin risk altında olduğunu söylemişti. 
Vatandaşlar, “Günün her saati başıboş köpeklerin birbirleriyle kavgalarına tanık oluyoruz. Belediyeye ait çöp konteynırlarına çöp atmaya gitmekten korkuyoruz. Çocuklarımızla çöpleri zaten gönderemiyoruz. Çünkü köpekler, birkaç defa site sakinlerine saldırdı. Bu tür üzücü vakaların yaşanmaması için mutlaka bir çözüm üretilmesi gerekiyor. İlk zamanlar bizler de o sokak hayvanlarına su ve yiyecek veriyorduk. Çünkü kimseye bir zarar vermiyorlardı, sayıları da bu kadar değildi. Oysa şimdi adeta sürü halinde dolaşıyorlar. Gerçekten, akşamları site önüne çıkmaya korkuyoruz. Bir gün mutlaka ya bir köpek saldırısı ya da park halindeki araçların neden olduğu bir kaza ile Milas, ana haber bültenlerine konu olacak” demiş, yaşadıkları sıkıntıyı aktarmışlardı. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis