Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ÖREN’DE BELEDİYE KAFESİ AÇILDI

Milas Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği hizmetlerini sürdürüyor. Milas Belediye Gıda Şirketi’nin kurulmasının ardından kafelerin açılışı devam ederken son olarak, Ören Kafe ve Restaurant’ın açılışı gerçekleştirildi.

ÖREN’DE BELEDİYE KAFESİ AÇILDI

Milas Belediyesi geçtiğimiz yıl Belediye Gıda Şirketi’ni kurarak önemli bir atılımın ilk sinyallerini vermişti. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi Belediye Park Kafe’nin açılışının ardından Ören’de eski Köy Gazinosu’nun bulunduğu alanı yenileyerek Ören Kafe ve Restaurant’ın açılışını gerçekleştirdi. Düzenlenen açılış törenine halkın katılımı yoğun oldu. Tam bir şenlik havasında geçen açılışa Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK ve meslek odası temsilcileri katılım sağladı.  

“Hemşehrilerimizi Önceleyen Bir Anlayışla Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

Gerçekleştirilen açılışta konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, hem hizmet kalitesi anlamında hem de yurttaşların güvenli ve kaliteli gıdaya erişimi noktasında önemli bir atılım gerçekleştirdiklerini vurguladı. Başkan Tokat, “Bugün eski Köy Gazinomuz olan bölgede Kafe ve Restaurantımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Milas Belediyesi olarak halkımızın ihtiyaçları ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye Kafelerimiz de bunlardan bir tanesi. Bugün siz değerli hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla Belediye Kafemizi açıyoruz. Tüm hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis