Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ormanlar yandı, Çökertme’yi yine sel vurdu..

Bölgemizde dört gündür aralıksız yağan yağmurlar, uzun zamandır hasret kaldığımız yağışlar olmakla birlikte, özellikle dün akşamdan beri yağan yağışlar, hem çevreyolunda bildik görüntülerin oluşmasına neden olup trafiği aksatırken, geçtiğimiz yağışlı havalalarda olduğu gibi, Çökertme’de de sellerin oluşmasına ve yollar dahil her tarafın su altında kalmasına neden oldu.

Ormanlar yandı, Çökertme’yi yine sel vurdu..

ÇEVRE YOLU BİR AN ÖNCE YAPILMALI

Her tarafı duble yollarla çevrili olan Milasımız’ın çevre yolu, “her nedense” bir türlü yapılmıyor karayolları tarafından ve her yağmurda, hem çevreyolunda trafiği de olumsuz etkileyen su birikintileri oluşuyor, hem de çevreyolunun alt yapısı olmadığı için, çevre yolu boyuncaki sokaklarımız da bu su baskınlarından nasibini alıyor.

ÇÖKERTME’Yİ YİNE SU BASTI..

Bu yaz yaşanan büyük orman yangınlarıyla, Çökertme’yi çevreleyen dağlık arazideki ormanların yanması nedeniyle, her yağışta Çökertme su baskınlarına uğrar oldu. Dün akşamdan beri devam eden etkili yağışlar, bugün de Çökertmenin yollarını sular altında bıraktı, tarlalardan dereler akmaya başladı. Çökertme’de outran vatandaşlar, çoğu SİT alanı olduğu için büyük ölçekli alt yapı yatırımları yapılamayan bölgede yaşamın çekilmez hale geldiğini belirterek, var olan büzlerin de tıkanarak çalışmaz olduğunu belirtiyor ve yetkililerin derhal müdahale ederek, bu işe kökten çözüm üretilmesini talep ediyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis