Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Beçin Gençlikspor kendi evinde Düğerek Güneşspor’a yenildi

​​​​​​​Milas’ta oynanan Milas Belediye Beçin Gençlikspor- Düğerek Güneşspor karşılaşmasını 1-2’lik skorla Düğerek takımı kazandı.

Beçin Gençlikspor kendi evinde Düğerek Güneşspor’a yenildi
  • 11 January 2022, Tuesday 12:02

Kalabalık taraftar grubunun takip ettiği müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Furkan Limon, Cem Zorbay, Mehmetcan Zağlı triosu yönetti.

Milas Belediye Beçin Gençlikspor: Anıl(kaleci), Muhammet Kılınç, Fahri, Ali Doğan, Feyyaz, Sebahattin, Uğur, Emre, Mücahit, Orhan, Süleyman.

Düğerek Güneşsspor: Sinan(kaleci), Görkem, Abdül Vahap, Mükerrem, İnan, Ubeyt, Kemal, Utku, Şahan, Ali.

Kalabalık taraftar grubunun takip ettiği müsabakayı, Beçin Gençlikspor kulübü taraftarları büyük ilgi gösterdi. Maçın ilk yarısı, her iki takımın karşılıklı atakları içerisinde geçti. İlk yarıda her iki takım da sahada gol kaydedemedi. İlk yarı 0-0 golsüz sona erdi.

İkinci yarıya skoru değiştirme adına her iki takım da sahada varını yoğunu vererek mücadele etmeye başladı. Maçın 55. dakikasında Düğerek Güneşsporlu Kemal’in mutlak gollük şutunu Kaleci Anıl mükemmel kurtardı. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Beçin Gençliksporlu Orhan, santra civarında sahip olduğu topu çok iyi değerlendirerek ceza sahası içerisinden topu ağlara gönderdi.

HAKEM HATALARI MAÇA DAMGA VURDU

Ne olduysa bu golden sonra sahada inanılmaz hakem hataları baş göstermeye başladı. Maçın 72. dakikasında Beçin Gençliksporlu Sebahattin, ceza sahasına soldan ters çalımlar atarak girdi. Sabahattin, Düğerek Güneşspor defans oyuncularının makasıyla kendini yerde buldu ve maçın hakemi yüzde yüz penaltıyı vermeyerek oyunun sertleşmesine sebep oldu. Dakikalar  74’ü gösterdiğinde Düğerek Güneşsporlu Burak, kaleci Anıl’ın hatasından takımının beraberlik golünü kaydetti:1-1

Dakikalar 86’yı gösterdiğinde Düğerek Güneşsporlu Şahan, uzak mesafeden sert bir vuruşla skoru 1-2 yapan golü kaydetti. Maçın geri kalan dakikalarında Milas Belediye Beçinspor’un ezici üstünlüğü gol getirmedi. Müsabaka deplasmanda oynayan Düğerek Güneşspor takımının 1-2 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis