U18’de bol gollü maç

Milas Gençlikspor U18 takımı, güç de olsa Bodrum Pedesaspor U18 takımını 5-4 yendi.

U18’de bol gollü maç
  • 11 January 2022, Tuesday 12:00

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda cumartesi günü saat 14.00’te karşı karşıya gelen Milas Gençlikspor U18 takımı, zorlu geçen Bodrum Pedesaspor maçında son dakikada attığı golle rakibini 5-4 yenerek üç puanla lige başladı.

Müsabakayı Muğla Bölgesi Hakemlerinden Kamil Birim, Uğurcan Uysal, Arda Bozdağ üçlüsü yönetti. Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Milas Gençlikspor U18 takımı: Kaleci Mehmet, Caner, Ali Bekir, Efe Eren, Faruk,  Ahmetcan, Reşat, Adil, Atakan, Kaan, Batuhan Ertan.

Bodrum Pedasaspor U18 takımı: Kaleci Emre, Mehmet, Yağız, Özgür, Toprak, Emir, Cefatin,  Mirza, Mehmet Ersan, Baran, Can.

Müsabakaya her iki takım tempolu başladı. Maçın 4. dakikasında Milas Gençliksporlu Batuhan Ertan, rakibiyle çarpışarak sakatlık geçirdi ve oyundan alındı. Yerine Hayrullah dahil oldu. Maçın 18. dakikasında Milas Gençliksporlu Kaan, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Oyunun 30. dakikasında Atahan, ceza sahası üzerinden sert bir vuruşla skoru  2-0 yapan golü  kaydetti. Devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya Bodrum Pedesasspor fırtına gibi girdi. 48 ve 50. dakikada Pedesa takımından Baran’ın attığı gollerle skor 2-2 oldu. Güzel futbolunu sürdüren Pedesaspor takımı, 52 ve 57. dakikalarda Baran’ın ayağından bulduğu gollerle skoru 2-4 yapan golleri kaydetti. Maçın bu dakikasından sonra sahada mükemmel bir mücadele olmaya başladı.

Maçın 68.dakikasında Atakan ve Ahmet’in golleriyle skor 4-4 oldu. 85. dakikada Milas Gençliksporlu Rojhat, kafa ile skoru 5-4 yaptı. Müsabaka da 5-4’lük Milas Gençlikspor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık