Orta Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Taekwando Şampiyonası finali Cumartesi günü Sivas’ta başlıyor

​​​​​​​Her yıl Türkiye genelinde düzenli olarak yapılan Türkiye Orta Okullararası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Taekwando  turnuvası final müsabakaları Cumartesi günü Sivas Kapalı Spor Salonu’nda başlıyor.

Orta Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Taekwando Şampiyonası finali Cumartesi günü Sivas’ta başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde yapılan seçmelere  Türkiye’nin her ilinde yapılan seçmeler sonunda başarılı olan sporcuların davet edildiği Taekwando şampiyonasına Muğla İlini  temsilen Efe Milasspor Taekwando Kulübü’nden Gözde Gözüküçük temsil edecek.

Yetenekli sporcuyu  Sivas’taki  seçmelere Efe Milasspor Kulübü Hocası ve Dernek Başkanı Mehmet Gözüküçük  götürdü. Bugün yapılacak Türkiye  Taekwando  final müsabakalarında Milas’ı ve Muğla’yı temsil edecek olan Gözde Gözüküçük isimli sporcunun babası ve hocası Mehmet Gözüküçük gazetemize şunları söyledi:

“6 yaşından beri çalıştırdığım kızım Gözde Gözüküçük, Allah nasip ederse bugün finalde başarılı olacak. İnşallah Muğla’ya madalya ile döneriz.

Bu şampiyonada Muğla’yı temsil edecek olan kızıma güveniyorum.”

Milas Önder Gazetesi olarak bizde Sivas ilinde Milas’ı ve Muğla’yı temsil edecek olan Gözde Gözüküçük kardeşimize başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık