OSB'de kuralar çekildi

OSB'de kuralar çekildi
  • 26 January 2021, Tuesday 9:53

1996'da başlayan Milas Organize Sanayi Bölgesi'nde mutlu son gerçekleşti ve 54 yatımcı, dün düzenlenen yer tahsisi kura çekimiyle, fabrikalarını kuracakları parselleri belirlediler.

Dün saat 16:00'da belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, hak sahibi yatırımcıların tamamı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi sonrasında kürsüye gelen MİTSO Başkanı Reşit Özer, katılımcılara teşekkür ettikten sonra, kısaca 26 yıllıkOSB sürecini hatırlatarak, bu aşamaya gelinceye kadar çaba gösteren herkese teşekkür etti ve yatırımcılara hayırlı olmasını diledi. Bundan sonra topun yatırımcılarda olduğunu belirten Özer, "bir an önce yatırımınıza başlamanızı ve bacalarınızı tüttürmenizi bekliyoruz. Çünkü daha çok talep var, biz de Milas OSB'yi büyütmeyi düşünüyoruz. Ama bunun için ilk aşamanın yüzde yetmişinin tamamlanması gerekiyor. OSB'miz Milasımıza, Muğlamıza ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra kürsüye Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milletvekili M.Yavuz Demir ve Kaymakam Eren Arslan gelerek, benzer temennilerde bulundular ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Daha sonra Milas 4. Noteri'nin huzurunda, kura çekimine geçildi. OSB yönetimi, parselleri rüzgar yönü vb. koşulları gözeterek gıda ve makina-beton vb. gibi iş kollarına ayırmıştı. Her hak sahibi talep ettiği büyüklükteki yer için kendi kurasını çekerek, yerlerini belirledi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık